Om os

Siden den første Rudolf Steiner børnehave startede tilbage i Stuttgart i 1919 (måske bedre kendt som "Waldorf Kindergarten") har lærer og underviser på Rudolf Steiner institutter, efterspurgt produkter af en helt anden standard/kvalitet, end konventionelle institutter.
Institutionerne er bygget på Rudolf Steiners pædgogiske principper hvor mennesket, bevægelse og fri tænkning er i centrum. Fokus er på barnet og der skal gives plads til nysgerrighed og til, at det udvikler sig til et stærkt, engageret og harmionisk menneske. 
Langsomt opstod behovet for andre materialer end de traditionelle skolematerialer. Desuden blev der lagt vægt på, at materialerne var miljøvenlig, fremstillet på en social ansvarlig måde og i en kvalitet, der lå over normen for skolemateriale.
Steinerbutikken.dk fører et stort udvalgt af de materialer, som du finder i Steinerskolen eller -børnhaven. Selvfølgelig benytter Steiner-institutterne også materialer, som du kan købe i enhver forretning, men det er vores mål, at vores sortiment også indeholder dét, som ikke findes så mange andre steder. For eksempel musikinstrumenter fra Choroi eller hæfter fra Mercurius.