Fortrydelsesret
Hvis varen ikke lever op til dine forventninger, gives 14 dages fortrydelsesret på varer købt i vores Webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din ordre.

Fragtomkostninger til returnering skal du selv afholde og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter du har modtaget varen og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelse om returnering kan gives pr. mail på hej@steinerbutikken.dk. Du kan også benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du skal i meddelelsen gøre os tydelig opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

 

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Ved returnering
Hvis en varer skal returneres, bedes du skrive en mail til os omkring returnering og hvorfor du ønsker at returnere varen. Du kan ikke kontakte os telefonisk. Returnering og reklamationer sendes til:

Steinerbutikken
Elbokrogen 3
7000 Fredericia

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.